Tuesday, April 7, 2009

Day 55

Yarin US pasaportuna basvurmamiz lazim MT icin, bu sabah baya bir ugrastim fotografini cekmek icin ama bana pek yardimci olmadi kendisi. Pasaportla ilgili bilgilerin oldugu web sitesinde fotografin nasil olmasi gerektigini anlatmis ayrintilariyla, ama kimse dil disarda olabilir mi olamaz mi belirtmemis. Anlasilan MT ile henuz tanismamislar:)

IMG_7318

Bu sabahki basarisiz pasaport fotosu denemelerinden sonra arkadasa kahvaltiya gittik, cumartesi aksami yapacagimiz pazar okulunun kapanisi/kutlu dogum haftasi programini , yapilacak ikramlari, programlari netlestirdik. Davetiyeleri de yazip aksam eve gelince postaladim. Apar topar yemek yaptim, her aksam oldugu gibi MTnin yine yemek vakti uykusu geldi, zirildayip durdu. Artik uykusu gelince ne isteyecegini biliyor, emme emme diye agliyor :)
Anne cok ac olunca emme yerine cogunu yedigi pirzolasini verdi ogluna, pek bir hosuna gitti, aglamayi kesti, kemirip durdu:)

pirzola


1 comment:

  1. Tesekkur ederim mesajin iicn.
    Resimler yine harika ! Hele MT .....
    Biz pasaport resmini cektirdigimizde 2 aylikti sanirim.Yere yatirdilar beyaz ortunun ustune.Baya bir ugrasmistik ama degdi
    Ilyasin en sevdigim fotografidir pasaportundaki :)
    Kolay gelsin ..

    ReplyDelete