Monday, May 11, 2009

Day 89

Iki gundur lofttaki buyuk dolabi bosaltmaya ugrasiyorum, en sonunda bugun bitti. Butun ivir zivir ise yaramaz ne varsa ativermisiz oraya. Ise yarar seyden cok cop cikti. Daha 15 gune yakin vakit var tasinmaya o yuzden kolilerin bir kismini yine dolabin icine koydum, bir kisminida loftun kosesine dizdim. Oyuncaklari ise koliye koymadim, cocuklar dagitmadan devirmeden durmazlar diye.. Dogru mu dusunmusum, dogru hem de cok dogru..:)



4 comments:

  1. ah ahhhh kolay gelsin.Bende Agustos ortasi tasiniyorum , simdiden gozumde buyuyor Hatta yavas yavas el atiyim diyorum.Bende de var oyl ebir dolap , muhtemelen icindekilerin cogu cope gidecek :)

    dis cikti , emeklenmeye baslandi..sirada ne var bakalim annesi :)

    ReplyDelete
  2. allah kolaylik versin zor bir surec allahtan turkiyedekiler gibi vitrin beyaz esya tasimiyoruz)ben tasinirken cogu esyami kokulu cop posetlerine koymustum hem tasimasi kolay hemde koliden gecen kagit kokusu olmuyor esyalarda hic yikamadan dolaba yerlestirmistim.birde mutfak esyalarini gazete ile degilde pecetelerle sarmisti.gazete leke birakabiliyor nacizane tavsiylerim)sevgiler..

    ReplyDelete
  3. Rana tesekkur ederim tavsiyeler icin ancak bizim esyalar 3 ay gibi bir sure storage da kalacak. Sonrasinda ise burada mi kalacagiz yoksa baska bir eyalete mi gidecegiz belli degil. O yuzden mecbur koliliyorum, yoksa bende cop torbasina doldurup tasiniyorum yakin mesafe tasiniyorsam. Mutfak esyalarini bubble wrap var onunla sariyorum bende. kirilmayacaklari da senin gibi kagit havlu kullaniyorum. gazete eve gelmiyor zaten bulmasi mesele:)) bu 5. senede 6. tasinmam, ben de baya tecrubeliyim yani:) Olmaz olsun boyle tecrube..:))

    ReplyDelete
  4. Yeliz sana da kolay gelsin, valla bu dolaplar iyi mi oluyor kotu mu oluyor karar veremedim ben. nasilsa yer var diye atiyorum buldugumu sonra ayiklayabilirsen ayikla tasinirken:))

    ReplyDelete