Sunday, February 20, 2011

Hediye

Herkesin cocugu kendine guzel ve akilli gelir derler ya hani benden de tam bir anne yazisi gelsin:) Beyza'nin sanata karsi ayri bir kabiliyeti var.. Yaptigi resimler, el isleri hep beni hayrete dusuruyor, ozellikle el isleri, bunu nasil dusunupte yapmis demekten alikoyamiyorum kendimi..Tam bir recycle canavari, benim atmaya calistigim seylerle mutlaka birseyler uretiyor. Daha da guzeli, minnacik yuregi oyle sefkatli ki yaptigi herseyi hediye ediyor. Bugunku talihli de benim :) Altin, pirlanta falan degil ama ne kadar da guzel geldi, hic cikarasim gelmiyor bilezigi.

20110220-IMG_1486

Dun aksam bir yere yemege gitmistik, oradan pipet almis, birde parlak kagit. Eve bununla ne yapsam acaba diyerek geldi aksam, zorla yatirdim yoruldun yarin daha guzel dusunursun diyerek. Sabah kalkar kalmaz ise koyulmus. Pipet, parlak kagit, dikis ipi ve mavi banttan boyle birsey cikarmis ortaya. Bantlari oyle guzel yapistirmiski ikiye katlamis yapiskan yuzeyleri disari gelecek gibi, bir tarafini pipete bir tarafini parlak kagida yapistirarak birlestirmis onlari, cok ugrasmis belli, kendisi de diyor zaten anne oyle zor yaptimki, cok uzun surdu diye.. Ama ortaya cikan seye degmis, degil mi?

20110220-IMG_1483

5 comments:

  1. oy maşallah beyzademe sen onu özgür ruhlu yetiştirdin annesi o yüzden böyle etrafında ilham perileri uçuşuyor maşallah diyelim ellerinden öpelim beyzademizi :)

    ReplyDelete
  2. cok guzel canim,Beyza'nin ellerine saglik:)sende gule gule kullan:)

    ReplyDelete