Wednesday, September 15, 2010

Day 592

Ozet geceyim derken iki onemli seyi unutmusum :))

Beyzamiz okula basladi, simdilik erken kalkma olayi haric bu isten memnun, babasinin morali bozuk, yazik simdi 30 sene okula gidecek diye hayiflaniyor, kendisi cok cekti heralde :)) halasi ise insallah bana benzemez diyor 6-7 senedir hala doktora yapiyor. geyik cok anlayacaginiz:)) Rabbim okulda hayirli insanlarla karsilasmasini, vatanina milletine, ailesine faydali olacak sekilde yetismesini nasip etsin insallah...

IMG_0189

Ikinci haber ise, kayinvalidemin kitabi cikti.. Insallah bizler de onun gibi uretken olabilir ve ardimizda guzel seyler birakabiliriz..

IMG_0195

Bir de ucuncu ekleyeyim, dun itibariyle 30 yasima bir basamak kaldi sadece. Acayip bisey, bir zamanlar ya$li dedigim ya$a geldim neredeyse..

6 comments:

  1. masallah oncelıkle beyzaya..
    sonrada kayınvalıdenıze..kıtabı merak ettım temın edecegım ıns kısa surede..

    ReplyDelete
  2. fotolari goremiyoruz sayfada... illa ki flickr'e mi gitmek lazim caniiiiiiiim :)))
    3. fotoyu merak ettim flickr'den de cikmadi cunku :(

    ha bir de dun itibariyle 30 mu oldun? yanlis mi anladim?

    ReplyDelete
  3. 3. notu ekleyeyim dedim, foto yok zaten, kendime pasta yapacak kadar narsist degilim yaw:)) foto olayini duzeltmis olmam lazim, hala gorunmuyomu ya, du bi daha bakim. onceden linki alinca flickr a gitmiyodu, simdi sistemi degistirmisler, direk flickr sayfasina gidiyo ben de oyle olmasin diye ugrasiyorum o yuzden biraz deneme yapmistim kodlarla oynamistim..

    ReplyDelete
  4. super!
    beyza cok tatli!

    aslinda yapsaydin guzel olurdu... ne de olsa 30 bir basamak yasi ;)
    30'dan sonra artik hicbirsey eskisi gibi olmayacak :)))

    ReplyDelete
  5. daha 30 olmadim yaw:) seneye yapayim insallah o zaman :))

    ReplyDelete
  6. beyzaya basarilar.kayinvalidenide tebrik ederim .isim harika ismarlarim kitabi trden)yeniyasin hayirli olsun nice saglikli guzel yaslara...

    ReplyDelete