Friday, December 4, 2009

Day 295

Ben bir isin ucunu saldimmi fena saliyorum sanirim. "Everyday has a photo or two" dedik, "every ten day has a photo or may not have any photo at all" oldu son zamanlarda:)
Pek bir monoton hayatim ondan kaynaklaniyor galiba, yeni heyecanlar, mesgaleler bulmak lazim ama bu monotonluk hosuma da gitmiyor degil aslinda:P Evinde otur, cocuklarina bak, evinden isini yap, arada bir alisverise git, canin isteyince kitap oku, canin isteyince film seyret, baya da guzel geliyor aslinda boyle yazip okuyunca :)) Saka bir yana gunler nasil geciyor bilemiyorum ama elime fotograf makinemi pek almadigim kesin. Fotograf makinemi kullanmadigim bu gunlerde Kurban Bayramini eda ettik, gorumcemler geldi ve gitti, Beyza ve MT nin amcasi geldi hemen onlarin ardindan ve o da bu gun gitti. Boston ilim/bilim cenneti olunca , ailenin de cogu akademisyen olunca, konferans bahanesiyle biz de biraraya gelmis olduk iyi oldu. 2 gundur hava anormal derecede yuksek, yani 18-20 derece civari, bende iki gundur cocuklari alip cikariyorum disari. Pek bir sevindirik oluyor yavrular, daha uzun bir sure pek gunes alamayacaklar kis iyice bastirinca o yuzden kar kardir diyoruz atiyoruz kendimizi sokaga. Bugunden sonra kar yagacakmis, siftahi yapip kar mevsimini acicaz heralde.. Neyse oyle iste, ne idugu belirsiz bir yazi oldu ama idare edin, 10 gun yazmayip birden ozetlemeye calisinca boyle sacma sapan bisey cikiyo ortaya:)



Yukaridaki resimle, asagidaki resim arasindaki 7 farki bulun bakim.



Neyse pek gorunmuyo fotolarda ben soyliyim bari. MT efendi baya uzun sure dissiz gezdi ama son 1 ayda tam 5 tane disi cikti, toplamda 7 oldu. Kendisi en hizli bir sekilde diger cocuklara yetisip pirana olma yolunda emin adimlarla ilerliyor:) Ayrica kaka yaptiginda da utanmadan yanima gelip, pijamasini indirmeye calisip bir yandan da , kakaaa kokuuuuu diyor. Sunu yapmadan once soylesene be oglum!



Ikisinin de surat ifadelerine dikkat. Ben bilmeyenler icin tercume ediyim:

Beyza: Hah hah haa, attim seni tek basina kaydiraktan asagi, sarilip beraber kayacagimizi saniyordun degil mi?

MT: Oh crap!



4 comments:

  1. Sonun da tesrif ettiniz :))))

    Hehhe ben arada ki 2 farki alttaki yaziyi okumadan farkettim hemen valla:)))

    Hayirli olsun minik yakisiklinin disleri ,bol,bol saglikli mamalr yesin ins...
    A.E.O

    ReplyDelete
  2. son foto cook guzel.. şu mk nın yüz mimikleri muhteşem!!!

    ReplyDelete
  3. çok güldüm son fotoğrafta mt'nin yüz ifadesine yaa :D masaallah :D

    ReplyDelete
  4. yüzündeki ifade süper :))
    maşaAllah!
    Rabbim iki yavrunuza da sizlerle beraber uzun bir ömür nasip etsin.

    ReplyDelete