Tuesday, November 8, 2011

Dogum gunleri..

Yine koptum gittim.. Oyle yogun gectiki gunler, ne Talha'ya(26 ekim) ne Beyza'ya(27 ekim) dogum gunu yapamadik bu sene... 7 yasini bitirdi bu sene Beyza ve gecen seneye gore daha kolay bir cocuk olma yolunda, daha az sinirlendiriyor beni, daha az mutsuz, daha az huysuz, insallah 8 yasini doldururken Beyza artik bana yoldas, arkadas, her daim mutlu, huzurlu diyecegim :)

Bu sene parti yapmak yerine Beyzayla anlastik ve beraber akvaryuma gidecegiz, biletlerimizi aldik ancak Turkiye'den misafirlerimiz gelsin diye bekliyoruz.. 3 gun sonra babanne ve dede geliyor, bayramin ikinci gunu de hala ve kuzen geliyor San Diego'dan. Yani bu bayram tam bayram olacak insallah..

PS: Bu postu yazali kac gun olmus, guya foto ekleyip post edecektim ama kismet olmadi, silmeye de gonlum razi gelmedi.. Iste bu yuzden fotosuz olsun bu..

4 comments:

  1. Esra seninle ne cok ortak noktamiz var boyle:)kizimda babasiyla ayni ayda dogma, senin ne zaman dogum gunun bak merak ettim, oglumla ayni ay deme:)

    ReplyDelete
  2. Buarada kutlu, mutlu olsun dogum gunleri:)

    ReplyDelete
  3. Evet baya benzer cidden, cocuklarin yaslari , yas aralari falan:) mt temmuz ben eylul dogumluyum, onu tutturamadik yani:))

    ReplyDelete
  4. ama hic degilse bir basaksin(oyle sandim, belki de terazi:))ordan tutturduk:)siz de de bir basak bir yengec var hic degilse:)

    ReplyDelete