Wednesday, January 5, 2011

Upgrade

Yaklasik 1 ay kadar once bundan

20110104-IMG_1207

buna

20110104-IMG_1210

ve en son 7/24 buna terfi etti MT.

20110104-IMG_1197

Guruluyum, mutluyum. Yalniz kilotlarla basimiz dertte, gun icerisinde pantolonunu cikarip anne ben artik tren giycem, spiderman giyicem, mcqueen giyicem diyerek geliyor velet. Habire don degistiriyoruz, beyefendinin pijamalarindan gun icerisinde sikilip degistirmesi yetmiyormus gibi bir de don degistirme cikti basimiza:)

aa

Artik resmi olarak bebeksiz bir eviz. Ancak bez kismini halletmis olsak da MT geceleri cok fazla kalkmaya basladi, her seferinde sut icmek istemesi de cabasi, e sut icince 1 saat sonra cisi gelmesi ve bu sefer de onun icin kalkmasi extra cabasi.. Geceler sacma sapan bir sekilde zombi gibi geciyor bu aralar, usenmeyip bu cocugu bir terbiye etmem lazim uykularimin ve benim selametim icin:)

6 comments:

  1. yuppiiiii:)))
    bizde 2 hafta önce bezden kurtulduk sonunda. Eylülde annemin burdayken başlayalım ben ilgilenirim demesiyle başlayan maceramız 10 günün ardından aybükenin bağlayın benim bezimi demesi üzerine ve bonyoya elini yüzünü bile yıkamaya götüremeyeşimiz yüzünden ve tabiki habire halı, koltuk silmekten ve kilot yıkamaktan yorulmamız üzerine son bulmuştu. 2 ay kadar önce de bir akşam ben artık bez istemiyorum dedi bezini çıkardı, attı ancak yuvaya gitmeyi istememe gibi bir problemimiz olduğu için ve bu yüzden de her sabah ağlaya ağlaya gittiği için bir de bu tuvalet işi çıkarsa işin için çıkamayız deyip binbir numaralarla vazgeçirttik. Nihayetinde de 15 kadar önce yuva problemini tam çözmüşken yine "artık ben bez bağlamıycam ben bebek değilim anne, büyüdüm" demesiyle tekrar başladık ve bu sefer nihayet başarıyla noktaladık. Tuvaletini öğrendiği için esin teyzesinden mt ye kocaman bir öpücük.

    ReplyDelete
  2. aybukemi de op benim yerime, ozledim veledi, bizim cocuklar gecen aybuke buke aybuke buke diye sarki soyleyip aniyolardi kendisini :)

    ReplyDelete
  3. gözünüz aydın,biz bir sene daha totomuzda bezle dolaşırız herhalde...sonra bizimkide başlar..barbili,çilek kızlı,hello kityli diye :)

    ReplyDelete
  4. tum bu yazdiginiz sepeplerden dolayi gozumun en cok korttugu donem tuvalet egitimi..oyle ki korkumdan baslatamiyorum,beze devam diyorum:)ama benim kizimda kisa zamanda sinif atlayip,bezden azade olur ins.

    ReplyDelete
  5. insallah, darisi basiniza, kolayca cok hali temizlemeye gerek kalmadan hallolmasi dilegiyle :PP

    ReplyDelete