Thursday, April 15, 2010

Day 438

Bahar yorgunlugu ve miskinligi benim bloga cokmus vaziyette, gunleri yetiremiyorum cogu zaman, hergun birsey cikiyor, isin acikcasi, 2 tane cocukla beraber bir de koca fotograf makinesini tasimak da zor geliyor, e fotografsiz postta pek bir yavan geliyor.. yani boyle iste..



Neyse gelelim ozete:) Artik ayda bir cok genel bir ozet geciyorum :)))

Talha ve grubunun mini konserine gittik, baya mizmizlandi, prova yapamadik, kotu olacak falan diye ama cok guzel oldu, herkes cok begendi hatta duygusal parcalarda aglayan bile oldu:)



MT yaramazliklarina tam hiz devam ediyor, cocuk tam bir enerji kupu, yedigi ictiginide aninda harciyor, minyon minnacik, fare gibi, ama icraatlari pek buyuk masallah :) 8 dis birden cikardi, gerideydi ama artik yakaladi akranlarini..ama hala disler tam cikamadigindan midir bilmem, yumusak seyleri yemeyi tercih ediyor, elma armut falan hala yemiyor, agzina alip ufak ufak isirip geri atiyor..:(





Beyza yuzme kursunu tamamladi, diger somestr icin yazdiramadim Turkiyeye gidecegimiz icin ama siniftaki en iyi yuzucuydu pek bir gururlandim:) Manyak bi anne olucam sanirim :)





Dun sabah kalktigimizda bu manzaraya uyandik, havuzun uzerindeki brandayi kaldirmislar ama henuz temizlememisler, bu gorunen yesil su yagmur + kar ve camur :) Simdilik gol havasinda:) MT balkondan bagirip cagirip duruyor beni havuza gotur giricem diye, bakalim nasil tutucaz veledi:)

IMG_7772

Bu arada gormemisin balkonunda kiytirik bi manzara varmis, almis fotografini cekip bloguna koymus gibi oldu ama idare ediverin:)



3 comments:

  1. bak senınle gorusmeye sırf o mınyaturu doyasıya sıkmak sınırlendırmek v sevmek ıcın gorusmek ıstıyorum bılesın :D
    offf severım ben onu ya!!!
    maşallah enerjı küpüne..
    oyyy o tellerın ordakı fotorgafa bıttım bıttım!!!
    hazıran sonunu temmuz basını (nasıp olur ıns bır engel cıkmaz yaaa) sabırsızlıkla beklıyorum... gelırken o mavı converselerını getır ha!!! kocatepeye gıdıp o alanda mt yı kosturup fotograflar cekecegımızı hayal edıyorum da :D ne gıydırecegımı tahmın edıyorsundur..inşallah nasıp olur inşallah!!!
    tras mı oldu saclarını mı kestın?

    ReplyDelete
  2. soyle bir tespitte bulundum bakiim sende katilacanmi?kiz cocuklari 2 yasina kadar zor sonra cok seker oluyorlar,erkekler ise 2 yasina kadar pek uslu sonra cok hareketleniyorlar yanlismi gozlemledim dogrumu??az kaldi kapagi turkiyeye attikmi buyutup doneriz))

    ReplyDelete