Wednesday, March 24, 2010

Day 415

Hastaliklardan, islerimden, vizemiz vaktinde gelipte biletimizi ayirdigimiz vakitte Turkiye'ye gidebilecek miyiz diye endiselenmekten, bir gun 21 ertesi gun 5 derece olan havadan, 3 gun boyunca hic durmadan yagan yagmurdan, amcalarinin dugununde giymeleri icin veled-i mesrularima kiyafet aramaktan, burada duzenledigimiz programlara flyer, afis hazirlamaktan, her gun bir film/dizi izlemekten, pazar aksamlari mutfaga girip butun haftanin yemegini birden yapmaktan, piknige gidip mangal mevsimini acmaktan, hasil-i kelam dunya mesgalelerinden yazamiyorum ne kadar istesemde.. Ama gelip arkadaslarim neler yapmis goz atiyorum, yorum yazmasamda benn buradayim bilin istiyorum :) Herkese sevgiler...
















6 comments:

  1. bak ben heyecanlanıyorum ha :) hatta gelecegın vakıt tam bellı olunca (Anakarada olacagın vakıt tabı kı) mutlaka benı haberdar et..yadaa temmuzun 2. haftası 3. haftası ankarada olma ıhtımalın var ımı?

    ReplyDelete
  2. haziranin son haftasi ve temmuzun 1. haftasi ankaradayim, dugunumuz var, 4unde kocami askere yollayip sonra istanbula gecerim heralde. su anda kesin olan tarihler bunlar sadece, haberlesiriz yine.

    ReplyDelete
  3. inş görüşmek üzere :)
    kocan burda mı gıtcek askere ve ne kadar sure..:S

    ReplyDelete
  4. hee nerde gitcek baska :) 21 gun gidecek insallah.

    ReplyDelete
  5. oo oyle askerlıge can kurban :) ben napcaksam bır de o var bızım malum mın 6 max 12 ay..
    eh hadı bakalım ıns gorusuruk

    ReplyDelete