Monday, March 8, 2010

Day 390

Gunlerim yetmiyor sanki bana.. Yaw bugun de bloga yazamadim diyerek uykuya dalarken buluyorum cogu zaman kendimi :) Boston bize Milwaukee'den sonra baya iyi geldi, cok gezecek yer var, hafta sonlarimiz can sikintisiyla gecmiyor artik. Boston'daki neredeyse yuzlerce muzeden ilk olarak Science Museumu kesfe ciktik Subat ayinin son gunu. Veletler dolandi, kesfetti, ama buraya cocuklar biraz daha buyudukten sonra gelinmeli diyerekten not alindi :)



Bense butterfly garden'a giricem diyerek hayalle gelmistim (hatta science museuma gelmemin tek nedeni diyebilirim bile:))ama yer kalmadigi icin giremedim , fotograf makinesine de izin veriyorlarmis diye kapisinda okuyunca cok fena uzuldum ...

Asagidakiler de gecen hafta sonundan kalma, hava 10 derecenin ustune cikti, bizde kendimizi parklara attik..



Simdi size soruyorum,



Boston



sevilmeyecek


bir yer mi?


Yilin yarisindan fazla


soguk


olsa da

Boston sevilecek ve yasanacak bir yer bence...

Boston'a askimi ilan ettikten sonra, arkadasin evine gittik, pek dusunceli esinin hazirladigi surpriz dogum gunu partisine katilmaya:) Biz de bos gitmedik heralde, bu aralar pasta yapmaya sardim nerden ciktiysa, bunu arkadasa yaptim,



bunuda 2-3 hafta once baska bir arkadasin baby shower'i icin yapmistim.Bakalim pasta yapma sevdasindan ne zaman bikicam :)



Biliyorum cok uzun oldu ama, bu son ve en onemlisi,
Happy Bortdey canim ablam, iyiki dogdun, iyiki varsin..Bacilarin en iyisi sensin bu dunyada, yani en azindan benim icin:)


3 comments:

  1. Ohh gezin,tozun valla super!Gezicek yerde coksa daha da hos;)))

    Pastalar super !Ellerine saglik...Seker hamuru hazirmi ,yoksa kendinmi yaptin acaba?

    Ablanin yeni yasini da kutlarim.Bir ablam yada kizkardesim olmasini cok isterdim ama kismet!Teyzelerim de ablam gibiler onada sukur.

    Kizimin olur ins;)))

    ReplyDelete
  2. öyledır herhalde bostonu görebilme ihtimalim sadece bu fotoğraflardan ibaret olsada :)

    ReplyDelete
  3. Esra sen ucmussun kizim valla,o pastalar ne oyle, masaalllah, barekaallah, harikasin:)buarada evet boston bencede yasanacak bir yer olmali:P Saglicakla:)

    ReplyDelete