Friday, January 15, 2010

Day 336

10 gun olmus yazmayali, hep aklimda ama vakit bulamiyorum bir turlu, gunler kisa, MT yaramaz, Beyza'da sanki ergenlige girmis gibi sinirli olunca bu aralar pek birseye vaktim kalmiyor. MT yaramaz dedim ya, bugunku postumda bunlarin ispati olan fotograflari da goreceksiniz, yani hayir ben kafamdan uydurmuyorum, bu cocuk cidden cok yaramaz ve karistirici yaw. Kiz cocuklariyla erkek cocuklarinin cok farki varmis, Beyza'da karistirirdi merakli bir cocuktu ama bu velet tozumuzu attiriyo:) Bugun sabah yumurtasini yapip tabaga koydum, hemen masadan uzanmaya calisinca sicak oglum sicak elleme diye telkinde bulunurken ben, kendileri gitti bi guzel firin eldivenini aldi, minnacik eline takip yaramazligina oyle devam etti, cani da cok tatli. Tabi ben bu manzara karsisinda iyice tirstim, velet sinir tanimiyo, kafasina koydumu yapiyo, insallah ilerde bu huyu devam edip basarili bir insan olur diye umut ediyorum :)
kurutucuda,



yasasin en sonunda buzdolabininda kapisini actim, annemi tamamen cildirticam artik diye bakarken,



ve annesini cildirtirken,



ne yaramazlik yapayim diye dusunup tasinirken,



Ciddi bir meseleye geceyim.. Biz boyle bos islerle ugrasip, bos seylere sinirlenip, bos seylere uzulurken, Haiti'deki depremin goruntuleriyle silkelenip kendime geliyorum. Rabbim yardimcilari olsun, Turk insani cok iyi bilir depremin acisini, korkusunu.. Umarim herkes elinden, butcesinden geldigince yardim etmeye calisir, edemeyenler de dualariyla katilir bu kervana.. Yardimlarinizi bu linkten online olarak yapabilirsiniz...




6 comments:

  1. Fotoğraflar ayrı, yazma stiliniz ayrı keyif veriyor :))

    ReplyDelete
  2. Sanirim cocuklarimizin yas aralari hemen hemen ayni. Dediginiz gibi erkekler daha bir afacan, kizimda gormedigim bir cok seyi oglumda goruyorum, birde pek bir yapisiklar:P Ellerine eldiven takmasi super olmus masaallah ona:) Birde Beyza sanirim 2004'lu kizimin anaokul ogretmeni 6 yas icin bir nevi ergenlik demisti, haksizda sayilmaz:)

    ReplyDelete
  3. Melike ben cok beceremem yazmayi, guzel yazanlara da imrenirim cok, sevindim begendigine:)
    Arzu bu 6 yas icin ergenlik gibi dendigini ben de duymustum bir yerden, demekki dogruymus:) Beni de eklersen seninkileri ben de goreyim blogunda.

    ReplyDelete
  4. Esra, alaraaslihaningunlugu@gmail.com'a email gonderirsen bende email adresini ogremis olurum eklerim seni..

    ReplyDelete
  5. Buzdolap icinde ki resmi cok seker ya:)))

    ReplyDelete
  6. yahu cok tatlı ama bu MT! o an nasıl bır duygudur bu goruntuler ama bıze cok tatlı gorunuyor :)

    ReplyDelete