Sunday, May 30, 2010

Day 484

Aramizda ucakla 6-7 saat mesafe olunca Amerika'da gorusemedigimiz gorumcem ile Istanbul'da bulustuk bugun. Kucuk Camlica korusunda butun gun oynadi veletler, aksam olunca da sizip kaldilar baygin bir sekilde:)













Day 483

Istanbul'un Fethi'nin 557. yili dolayisiyla Halic'te yapilan kutlamalardan geriye kalanlar..









Bu da cok rezil bi foto ama olsun:)



Dipnot: Arkamizdakiler sapik degil biri kardesim digeri de kankimin kocasidir:)

Friday, May 28, 2010

Day 482

Bugun birileri imaj degistirdi,



ama hangisi..? :)



Tuesday, May 25, 2010

Day 479

Memleketimdeyim yine... Hem de bu sene erige yetistim :)



MT de anasi kilikli sevdi yesil erigi,



Beyza'yi anaokuluna yazdirdim, 3 gundur gidiyor, pek mutlu halinden, sadece 1 ayligina da olsa, onun icin iyi olacak insallah. Bu sene ablamda cok gelemeyecek cunku yigenimin okulu var haziranin ortasina kadar, dolayisiyla kuzenlerle oynama diye bir opsiyonu da yok.
Gelir gelmez ilk isimiz Talha'nin kardesinin dugunu icin kiyafet aramak oldu, baya bir aradim ama sonunda buldum, Fatihi talan ettik, canimiz cikti ama iyi olacak insallah. Simdi icim rahat bir sekilde gezip tozabilirim:)











Thursday, May 13, 2010

Tuesday, May 4, 2010

Day 458

Bu Pazar uzun zamandir yapmak istedigimiz birseyi gerceklestirdik. Kanoya bindik Charles River da dolastik:)MTyi almazlar diye dusunuyorduk ama aliyorlarmis, cok eglendi o da, hic sesini cikarmadan oturdu kanoda, elini suya soktu, Beyza'da oturdugunun hakkini verip kurek cekti :) Kolay gorunsede olayi cozene kadar , kayaliklara carptik, kenardaki dallarin, calilarin arasina girdik, bi turlu dogru gitmeyi beceremedik basta, baya bir rezil olduk yani ama sonra guzelce gitmeyi basardik..:)
















Day 457

Gitmemize az kaldi artik, ama Boston'u dogru duzgun gezemedim diye hayiflaniyorum:) Hafta sonu havayi iyi bulunca degerlendirmeye calisiyoruz.. Cumartesi oglene dogru ciktik, hedefimiz Hay Market'ti, Hay markete kadar gittik ama park yeri bulamadik ve dogruca Talhanin kampusune gittik ve arabayi park ettik, asagidaki goruntuler Harvard'in MGH kampusune ait, burasi onceden Deniz Kuvvetlerine aitmis, Harvard almis kendisine kampus yapmis, pek te guzel yapmis, hic kampus havasi yok, tarihi yerlerde dolasiyormus gibi, hatta muze falanda var:) Herneyse fotolar diyodum..









Kampusten shuttle a binip Hay Markete gittik, Hay Market semt pazari gibi biyer, sebze satiyor, hep cok ucuz diyolardi ama hic gitmemistik, gercekten acayip ucuzmus, turk pazarlari gibi, cok hosumuza gitti, cok kalabalikti, foto makinesini cikaramadim bile :) Sonrasinda ise Quincy Market bolgesine gittik,downtownu dolastik bunlarda oradan..











Ve son olarakta arkadaslar piknik yapiyoruz gelin dedi, biz de biraz mangal otlanmaya gittik :)



Bir gune bu kadar sey yeter deyip sonrasinda evimizin yolunu tuttuk:)

Saturday, May 1, 2010

Day 454

Gecen haftaki 23 Nisan gosterisinden ve sonrasindaki park gezisinden kareler..